Надеждни решения. Експертно обслужване.

Денонощен: 0875 333 555

За нас

ЮСИС една от водещите охранителни компании в България, специализирана в реализирането на комплексни охранителни решения. Основана през 1994 год., компанията предоставя услуги на територията на цялата страна и притежава всички необходими национални лицензи.

Дългогодишният ни опит неоспоримо показва, че комплексните решения постигат дългосрочни резултати и носят най-широки ползи за вас, нашите клиенти. Ние се грижим не просто за защитата на хора, съоръжения и репутации, но и за намаляване разходите и осигуряване на по-добро обслужване, като допринасяме за стабилна и надеждна среда за развитие на вашия бизнес.

На територията на всички областни градове, както и в още 100 населени места в страната, ние се грижим за сигурността на своите клиенти чрез физическа охрана, GPRS СОД Патрули, транспортираме пари и ценности, поддържаме и изграждаме системи за сигурност и осигуряваме обектите при аварии и инциденти.

ЮСИС разполага със специално изграден ДЕНОНОЩЕН МОНИТОРИНГ ЦЕНТЪР. Заедно с нашите СОД Патрули, инкасови екипи и инженери сме готови да отговорим на вашите нужди по всяко време на денонощието.
През 1997 г. стартирахме успешно предоставяне на услуги в областта на Фасилити мениджмънта. Дейностите по професионално почистване и поддръжка на сгради и съоръжения, съчетани с охрана, успяха да докажат своята ефективност, включително в повишаване нивото на сигурност за нашите клиенти.

Изградената от ЮСИС Система за управление на собствеността налага надежден контрол на достъпа над случайни посетители и служители на основни доставчици и спестява средства на възложителите, чрез минимизиране на административните ангажименти и комуникация с един доставчик.

Нашият персонал е нашето голямо богатство. Над 50% от охранителите имат стаж във фирмата повече от 5 години. Техните качества са оценени, доразвити и използвани умело, за да сме сигурни, че ви предлагаме безкомпромисно качество и експертност, на която можете да се доверите.

Качественото изпълнение на услугите и контролът върху тях са гарантирани и от Система за управление на качеството ISO 9001:2008.